Policët shtyjnë makinat

Efektivë të Policisë Rrugore, janë fotografuar pasditen e sotme, duke shtyrë automjete të përfshira në një aksident. CityNews ka siguruar fotografi të punonjësve të policisë rrugore, të cilët, me qëllim lirimin e rrugës për qarkullimin e automjeteve të tjera, janë detyruar të largojnë, duke e shtyrë me duar,  automjetin e dëmtuar nga vendgjarja./CityNews

Continue Reading

Shqipëria që duam nuk mund të jetë kështu

Kjo është shkolla “Ferit Bregu” në Vendresh të Skraparit. Pamjet nuk duan koment. Vogëlushët e fshatit rrezikojnë të mbesin në errësirë për shkak të harresës dhe emigrimit. Dy mësuesit e palodhur, Donald Dervishi dhe Borsion Spaho, kanë vendosur të mos rrinë duarkryq e të ankohen por të bëjnë diçka për t’ju dhënë një mundësi fëmijëve […]

Continue Reading