Ndërtohet bibloteka e parë audio në Shqipëri

Publikuar në: 03 DHJETOR

Sot është Dita Ndërkombëtare e Njerëzve me Aftësi të Kufizuara:
Përtej mirënjohjes për të gjithë donatorët dhe vullnetarët, kjo video tregon se ka shumë mënyra për të zhvilluar aftësinë e pakufizuar tek aftësia e kufizuar!

 

 

Autori i Postimit: Komente

Komento

Adresa e emailit nuk do të publikohet. Fushat e detyruara janë të shënuara me simbolin: *