Vaji i peshkut, i domosdoshëm për të gjithë!

Publikuar në: 06 DHJETOR

Vaji i peshkut i cili ka shumë efekte të shëndetshme për organizmin tonë, fitohet nga mëlçia e peshqve që jetojnë në detrat e ftohta.

Rekomandohet  për konsum sepse përmban acide yndyrore omega-3.

Këto acide peshqit i marrin nga algat të cilat i konsumojnë si ushqim.  

Acidet yndyrore Omega-3 që ndodhen në vaj, ndihmojnë në përmirësim të nivelit të kolesterolit dhe prarandalim të sulmit në zemër, zvogëlim të rrezikut nga kanceri i gjirit, suplement për nënat shtatzëna i cili ndihmon në zhvillimin e trurit të embrionit.

Ky vaj është i shëndetshëm për njeriun dhe këshillohet të përdoret gjatë periudhës vjeshtë – dimer.

Autori i Postimit: Kristina

Komento

Adresa e emailit nuk do të publikohet. Fushat e detyruara janë të shënuara me simbolin: *