A besoni në Llotarinë Amerikane? Ja disa fakte qe te bejne mosbesues!

Aplikimet për llotarinë Amerikane përfundojnë më 22 nëntor dhe statusin tuaj mund ta kontrolloni nga data 15 maj 2018 e në vazhdim.

Por a mund të quhet llotari kur koha e përzgjedhjes është një kohë tepër e gjatë? Nëse vërtet ajo do të ishte një përzgjedhje kompjuterike rastesore ashtu siç pretendohet, përgjigjia do të bëhej publike në një kohë shumë me të shpejtë, maksimumi 5 ditë pune. Fakt: 82% e fituesve rezultojnë me arsim të mesëm! Amerika nuk kërkon vërtet intelektual, profesionist por kërkon kamarier, shitës, picier, lavazhier etj. Kujtoni miqtë tuaj që jetojnë ne Amerikë dhe do ju rezultojë se shumica prej tyre janë me arsim të mesëm dhe se shumica e tyre kryejn një nga punët e sipërpërmendura! Ky shkrim nuk ka si qëllim t’ju bëjë pesimist. Ishte sa për t’ju ndriçuar sado pak!

Artikuj të Tjerë