Berisha denoncon narkotrafikantin që udhëheq policinë

Ish-Kryeministri Sali Berisha nëpërmjet qytetarit dixhital ka denoncuar narkotrafikantin e kërkuar për trafik droge i cili ka lidhje me shtetin dhe Mark Frrokun.

Qytetari dixhital i cili thotë se është një punonjës policie i ka dërguar Berishës fotot në të cilat personi Bardhok Plani, i shpallur në kërkim qëndron në skënën e krimit të ndodhur në Shkodër pa u shqetësuar nga forcat e policisë.

Bardhok Plani është i njohur për policinë pasi ai ka pasur lidhje me Mark Frrokun dhe ka qënë në makinë me të ditën kur Frroku i shpëtoi arrestimit por më pas sipas qytetarit dixhital është liruar me urdhër të Edi Ramës

Punonjësi i policisë është shprehur se nga prania në vend ngjarje e këtij personi ata e kanë të vështirë për të kryer punën e tyre për faktin e lidhjeve të tij të forta me politikën dhe trafikun ndërkombëtar të drogës.

Statusi i plotë në FB i Sali Berishës:

Ish-Kryeministri Sali Berisha nëpërmjet qytetarit dixhital ka denoncuar narkotrafikantin e kërkuar për trafik droge i cili ka lidhje me shtetin dhe Mark Frrokun.

Qytetari dixhital i cili thotë se është një punonjës policie i ka dërguar Berishës fotot në të cilat personi Bardhok Plani, i shpallur në kërkim qëndron në skënën e krimit të ndodhur në Shkodër pa u shqetësuar nga forcat e policisë.

Bardhok Plani është i njohur për policinë pasi ai ka pasur lidhje me Mark Frrokun dhe ka qënë në makinë me të ditën kur Frroku i shpëtoi arrestimit por më pas sipas qytetarit dixhital është liruar me urdhër të Edi Ramës

Punonjësi i policisë është shprehur se nga prania në vend ngjarje e këtij personi ata e kanë të vështirë për të kryer punën e tyre për faktin e lidhjeve të tij të forta me politikën dhe trafikun ndërkombëtar të drogës.

 

Artikuj të Tjerë