Biznesi fut në sherr motrat Kardashian..

Motrat Kardashian, pasi u bënë të famshme me reality show-n  “KUWTK”  vendosën që famën e tyre ta përdornin edhe për të hapur biznes.

Kim dhe Kylie janë ato që kanë nxjerrë në treg linjat e tyre të produkteve kozmetike . Kështu, pasi Kylie publikoi  ‘Kylie Cosmetic’s’, edhe Kim bëri të njëjtën gjë ku pas hedhjes në treg të parfumit “Crystal Gardenia’, fitoi plot 10 milionë dollarë që ditën e parë që doli në treg.

Por sipas HollywoodLife, Kylie është ndjerë xheloze për suskesin e  motrës dhe  ka shprehur zhgënjimin e saj për faktin që Kim i ka prerë rrugën e suksesit pasi ajo kishte mjaft biznese dhe nuk kishte pse të krijonte edhe një të ngjashëm me Kylien.

Artikuj të Tjerë