Bllokimi i pasaportës, Tahiri apelon vendimin e Krimeve të Rënda

Pas bllokimit të pasaportës nga Gjykata e Krimeve të Rënda, avokati i Saimir Tahirit, Maks Haxhia ka apeluar vendimin e Krimeve të Rënda.

Apeli vjen pas deklaratave të Tahirit dhe avokatit të tij se nuk ka prova të reja në këtë çështje dhe se Gjykata po keqpërdoret nga Prokuroria.

Artikuj të Tjerë