Burri që kërkon Bleona duhet të ketë këto karakteristika, i plotësoni ju?

E Shtunë 18 Nëntor 2017, 21:09

Është komentuar shumë si për anën profesionale, si për atë private e kur jemi tek kjo pjesë, Bleona e ka shprehur gjithnjë që kërkon një burrë që të plotësojë kushtet e saj. Por çfarë karakteristikash duhet të plotësojë ky person që të jetë i denjë për Bleonën?

Bleona ne “xing me Ermalin”
“Miliarder, t’i bie pianos, duhet të jetë i gjatë, mbi 180cm, seksi, i palestruar dhe të bëjë atë që i them unë”, tha këngëtarja. Këtu Ermali i nxorri Bleonës listën me personat më të pasur në Shqipëri për vitin 2017.

Duke qenë se Bleona shumicën prej tyre i njihte personalisht dhe kishte marrëdhënie shoqërore, nuk pranoi të zgjidhte asnjërin.

Artikuj të Tjerë