Buxheti 2018: Insulina dhe fishat e diabetit do të ofrohen falas

BUXHETI 2018 rimburson jo vetëm insulinën për diabetikët e çdo moshe, por edhe fishat e diabetit për të gjithë fëmijët e Shqipërisë Mesatarisht 1.2 milionë lek në vit kursim për familje.

ERTV Live😊: BUXHETI 2018 rimburson jo vetëm insulinën për diabetikët e çdo moshe, por edhe fishat e diabetit për të gjithë fëmijët e Shqipërisë❤ – Mesatarisht 1.2 milionë lek në vit kursim për familjet😊 Çdo ditë një hap të vogël në rrugën e Shqipërisë që duam🇦🇱✌🇪🇺

Geplaatst door Edi Rama op dinsdag 14 november 2017

Artikuj të Tjerë