Deklaratë e papritur, Petrit Vasili: Po konsumohet grusht shteti në Shqipëri

Kryetari i Grupit Parlamentarë të LSI-së Petrit Vasili, i ftuar në emisionin Kolaudim në In Tv, ka deklaruar se në Shqipëri po konsumohet një grusht shteti.

I pyetur nga drejtuesit e emisionit në Kolaudim, se kush ishte libri i fundit që zoti Vasili kishte lexuar? Ai u shpreh se libri i tij i fundit ishte “Teoria e grushtit të shtetit”, sepse ky libër sipas deputetit të LSI-së, është shumë aktual me gjendjen në të cilën ndodhet sot Shqipëri.

“Rrëmbimi i kryeprokurorit përmbushte tamam të gjitha rekuizitat e duhura për të qenë një grusht shteti i mirëfilltë pavarësisht nga forma jo violente në dukje dhe mungesës së armëve”, u shpreh zoti Vasili.

 

Artikuj të Tjerë