Doni të keni sa më shumë para dhe energji pozitive në familjen tuaj? Lexojini menjëherë këto këshilla

A nuk jeni në gjendje të paguani borxhet tuaja? Të ardhurat tuaja nuk janë të mjaftueshme për të kaluar muajin?

Shumë nga njerëzit kanë probleme me gjendjen ekonomike kohët e fundit, gjë që gjithashtu mund të çojë në një mori problemesh shëndetësore por edhe sociale.

Për fat të mirë, ne kemi një udhëzues të thjeshtë që mund t’ju ndihmojë t’i largoni energjitë negative nga shtëpia dhe të tërhiqni me anë të këtyre metodave ato pozitivet.

Mungesa e parave

Në rast se keni nevojë për të përmirësuar situatën tuaj financiare, blini një qiri të thjeshtë dhe derdhni disa pika mjaltë, lëng portokalli dhe një majë luge kanelle mbi të. Ndizni qiririn mbyllni sytë dhe imagjinoni se si do ishte nëse do kishit pasuri dhe ndërkohë që do bëni këte do ju vijnë vetë idetë se si të përftoni sa më shumë para.

Para në rrugë

Çdo herë që vëreni një monedhë në rrugë, merreni sepse kur nuk e merrni do të thotë që po refuzoni pasurinë.. Çdo herë që shihni një monedhë, uluni merreni dhe thoni: “paratë në dysheme, paratë që bien si breshër”, dhe pasi ta thoni këtë vendoseni në portofolin tuaj.

Hudhra

Hudhra duhet të jetë vazhdimisht e pranishme në shtëpinë tuaj. Përveç faktit që e shtoni në ushqim për aromë, do t’ju largojë energjitë e liga që i keni të pranishme në shtëpinë tuaj të cilat ju shkaktojnë probleme.

Farat e susamit

Vendosni një pjatë të vogël me susam në një pjesë të fshehur të shtëpisë tuaj që të rritni probabilitetet tuaja për t’u kthyer në të pasur. Mendohet se mbajtja e farave të susamit me ju vazhdimisht, do të rrisë shanset për të gjetur “thesarin”.

Qirinj ngjyrë ari

Fërkoni disa qirinj ngjyrë ari me mjaltë dhe ndizini çdo të diel për një orë për të tërhequr begatinë dhe energjinë e mirë në shtëpinë tuaj.

Përdorni temjanin

Digjni disa dru me temjan çdo fillim muaji në orët e para të mëngjesit për të tërhequr pasuri dhe energji cilësore. Vetëm mbyllni sytë për disa minuta dhe mendoni për parat dhe se si ti rrisni shanset tuaja për ti marrë ato.

-Limonada

Ndërsa bëni limonadë, shtoni sheqerin në drejtim të akrepave të orës pastaj përzieni atë në anën e kundërt të akrepave të sahatit për të larguar pushtetin negativ dhe për të tërhequr atë pozitiv.

Artikuj të Tjerë