E imagjinoni dot Xhensilën me nerva? Zbuloni si mund të jetë ajo

Xhensila Myrtezaj është ndër artistet që publiku e admiron jo vetëm për zërin, por edhe për qetësinë dhe dashurinë që dhuron në skenë.

Në një intervistë për ‘Why Not’ nga Roza Lati, ajo zbuloi në cilin nivel të Gokut arrin kur bëhet me nerva.

“Niveli Supersajan. Më bëhen flokët e verdha dhe shkatërroj gjithcka.”

Gjatë bisedës, tregoi se në rast të ndonjë koncerti ku rastësisht një femër mund ta puthë Besin, ajo pranoi se mund të ndodhë edhe skandal.

Për Xhensilën është e rëndësishme që të mbrojë veten dhe partnerin e saj në cdo moment.

Artikuj të Tjerë