Eli Fara njëra ndër femrat më të bukura për 28 nëntor!

Eli Fara përveç zërit të mirë dhe këngëve të bukura që i ka, ajo karakterizohet edhe për pamjen e saj.

Sot jemi në ditën e pavarësisë së Shqipërisë 28 nëntor. E nuk kishte si të mungonte edhe Eli me një pozë pranë shqiponjës dy krenare.

Ajo duket se këtë foto e ka shkrepur tek sa ka kënduar në ndonjë event për nderë të festës së flamurit.

E me pas këtë foto e ka nda me ndjekësit e saj në instagram.

Dhe, lirisht mund të themi se Eli është njëra ndër femrat tona që po duket shumë bukur për këtë 28 nëntor.

Artikuj të Tjerë