Fiton çmimin “Gruaja e Vitit”, Selena Gomez mes lotësh: E meriton dikush tjetër

Në verën e këtij viti Selena Gomez na çuditi të gjithëve kur tregoi se kishte kryer një transplant veshke, dhe se dhuruesja kishte qenë shoqja e saj e ngushtë Francia Raisa.

Në verën e këtij viti Selena Gomez na çuditi të gjithëve kur tregoi se kishte kryer një transplant veshke, dhe se dhuruesja kishte qenë shoqja e saj e ngushtë Francia Raisa.Ajo ka fituar mbrëmë çmimin “Gruaja e Vitit”, gjatë Billlboard Awards. E përlotur Selena ka thënë që se këtë çmim nuk duhet ta fitonte ajo, por shoqja e saj e ngushtë që i shpëtoi jetën.

“Mendoj se këtë çmim duhet ta merrte Francia. Ajo më shpëtoi jetën. Unë ndihem tmerrësisht me fat”,-është shprehur Selena.

Artikuj të Tjerë