Gjendrat tiroide, çfarë e shkakton mosfunksionimin dhe si duhen trajtuar.

Endokrinologu, Doktor Dashamir Gjergji ishte sot i ftuar në emisionin “Diagnozë” të Freskida Milotit, ku foli për gjendrat tiroide dhe sa e rëndësishme është kjo gjendër.

Për të mësuar se çfarë e shkakton keqfunksionimin e gjendrës teroide dhe si duhet të trajtohet ky problem shikoni videon e emisionit.

Artikuj të Tjerë