Grekët “shqetësohen” nga krijimi i linjës ajrore Shqiptare: Është degë e Turqve (frikësohen dhe Italianët)

Krijimi i linjës ajrore “Air Albania”, ka shkaktuar reagime të ndryshme tek vendet fqinje.Mediat Greke shkruajnë se kjo linjë, është degë e Turqve.

Që nga vera e vitit 2017, kryeministri i Shqipërisë ka njoftuar krijimin e shërbimit të ri kombëtar ajror të Shqipërisë.

Linja ajrore e re do të jetë një degë e Turkish Airlines dhe do të jetë e vendosur në Aeroportin e Tiranës.

Ende nuk është bërë e ditur se drejt cilave destinacione do të udhëtojë kjo linjë ajërore, apo për politikën e çmimeve dhe struktura e korporatave,”.

Artikuj të Tjerë