Gruaja bëhet ‘synet’ por ajo nuk mund të martohet as të lind fëmijë, për këtë arsye

Në botën pluraliste në të cilën jetojmë, gjërat e pazakonshme zënë një vend mjaft të rëndësishëm në përditshmërinë tonë.

Njëra ndër to është edhe ‘synetia’ tek femrat, e cila aplikohet në disa vende, ku ky proces kryhet në moshë të hershme.

Por, përse ndodh kjo?

Qëllimi kryesor i saj është që të ketë një riprodhim më të madhë, por jo cdo herë funksionon si duhet.

Kështu ka ndodhur edhe me një grua nga Afrika, e quajtur Zainab Shola, e cila si pasojë e dhimbjeve zbuloi se kishte pasur një ‘syneti’ kur kishte qenë e vogël.

Problemet e saj vazhduan më tej, pasi që pas heqjes së shtresës vaginale, ajo nuk mud të futej në një lidhje martesore, pasi që asnjë penis nuk mund të depërtonte në vaginën e saj.

Ndërsa për të kaluar nga ky tmerr, asaj iu desht të bënte ndërhyrje kirurgjike, dhe ajo tani mund të ketë kënaqësi pa fund gjatë marrëdhënieve.

Por, ajo asnjëherë nuk mund të lind në mënyrë natyrale, por vetëm me operacion cezarian.

Artikuj të Tjerë