Fleckenstein uron shqiptarët: Rekomandim i pakushtëzuar, Shqipëria e meriton

Ndonëse nuk është bërë ende publike raporti, Knut Fleckenstein ka uruar Shqipërinë për çeljen e negociatave. Përmes një statusi në ‘Twitter’ ai ka uruar shqiptarët për rekomandimin pozitiv.

Congratulations! Am very happy. Big step forward for Albania! Unconditional recommendation from the EU-commission to open the negotiations. Albania deserves it! And now we count on the Council to agree as well.

“Përgëzime! Jam shumë i lumtur. Një hap i madh përpara për Shqipërinë. Rekomandim pa kushte nga Komisioni i BE për hapjen e negociatave. Shqipëria e meriton. Dhe tani presim Këshillin ta pranojë”, tha ai.

Artikuj të Tjerë