I Preu gjobe Polici, Qytetari rri 7 dite pa ngrene buke.

Nje ngjarje e zakonte ne pamje te pare, por e pazakonte te ajo cfare permban brenda saj. Diten e sotme nje qytetar nga Saranda, pasi kish parkuar makinen ne nje vend te pa lejuar ka marre nje mase administrative me vlere 3000 leke nga inspektori policise rrugore L.M. Qytetari pasi ju lut inspektorit per uljen e vleres, dhe pse nje gje e tille nuk mundi te ndodhte, qytetari i beri vetes nje premtim: Nje jave nuk do te ha buke. Ky eshte nje sensibilizim qe qytetari ju ben perdoruesve te rruges qe te kuptojne cdo te thote te gabosh.

Artikuj të Tjerë