Ja sa është fryrë Qëndresa e Labit

Labinot Gashi-Labi dhe e Qëndresa Bajrami, u martuan vetëm pak muaj më parë

Media menjëherë konkudoj se Qëndresa është shtatzëne, madje dolën fjalë se ajo do ta sjellë në jetë një vajzë, shkruan “Kosovarja”.

Vetë çifti i njohur nuk reaguan asnjëherë rreth fjalëve e lajmeve që qarkulluan poshtë e lartë, bile ata të dy u panë shumë pak bashkë që nga dasma.

Labi po vraponte me punë, sa në një vend sa në një tjetër, ndërkaq Qëndresa ka kaluar kohë në Pejë, pranë familjes së të shoqit.

Tani ata kanë pozuar bashkë dhe në këtë foto, shihet qartë se forma trupore e Qëndresës ka ndryshuar dukshëm. Çifti duken rehat në krahët e njëri tjetrit.

Artikuj të Tjerë