Jep dorëheqjen deputeti i PDIU-së

Deputeti i Partisë Drejtësi për Integrim dhe Unitetit, Buja Muça ka dorëzuar sot në Komisonin Qendror të Zgjedhjeve mandatin.

Muça i cili u zgjodh deputetët në Elbasan pasi renditej i dytë në listën e PDIU, ka dhënë sot dorëheqjen.

Sipas burimeve dorëheqja e Muçës vjen për arsye personale.

Artikuj të Tjerë