Kapen 2 kg heroinë në Portin e Durrësit.

Janë sekuestruar në portin e Durrësit 2 kilogramë heroinë.

Lënda narkotike u gjet në një kamion të ngarkuar me pelet gjatë skanimit të tij, raporton panorama.

Autoritetet doganore dhe policia kufitare po vijojnë kontrollet dhe hetimet pasi kamioni që po skanohej ishte i markuar.

Artikuj të Tjerë