Kategoria: Foto & Video

28 Vlora udhëtojnë në Vlorë për 28 Nëntor

Këtë udhëtim e bën shumë të veçantë edhe pjesëmarrja e një vajzës vetëm gjashtë muajshe. 28 vajza dhe gra kanë udhëtuar për në Vlorë për nder të festës së 28 Nëntorit – Festës së Flamurit. Këtë udhëtim e bën shumë të veçantë edhe pjesëmarrja e një vajzës vetëm gjashtë muajshe. Ky është ndër aktivitet e […]

Dalin detaje teknike nga rikonstruksioni i bulevardit Vlorë-Skelë (Foto)

Më 28 Shkurt 2018 ka nisur rikonstruksioni i Bulevardit “Ismail Qemali” në qytetin e Vlorës, nga Vlora në Skelë. Banorët e zonës shprehen pozitiv mbi ndërhyrjet dhe ndryshimet e fundit në qytet por theksojnë se rritmet e punimeve nuk janë të kënaqshme dhe kanë krijuar probleme të shumta për bizneset që operojnë përgjatë këtij bulevardi. […]

Nis rikonceptimi i terminalit të vjetër të portit të Vlorës (Foto)

Terminali i vjeter i pasagjereve ne Portin Detar te Vlores ka nisur ti nenshtrohet nje rikonceptimi. Si pjese e projektit madhore qe eshte duke u zhvilluar per terminalin e ri, i ka ardhur tashme kohe terminalit ekzistues qe ti nenshtrohet rikonceptimit, me qellim qe sipas edhe projektit final, ai te mund te lidhet me terminalin […]

Ndërtohet bibloteka e parë audio në Shqipëri

Sot është Dita Ndërkombëtare e Njerëzve me Aftësi të Kufizuara: Përtej mirënjohjes për të gjithë donatorët dhe vullnetarët, kjo video tregon se ka shumë mënyra për të zhvilluar aftësinë e pakufizuar tek aftësia e kufizuar!