Kategoria: Foto & Video

Pylli Orbital, Veliaj: Do të mbjellim më shumë se 50 mijë pemë në vit

Liqeni i Farkës po shndërrohet dita ditës në një park të mirëfilltë dhe në një nga destinacionet më të frekuentuara të qytetarëve të Tiranës për të kaluar fundjavat dhe kohën e lirë. Si pjesë edhe e projektit të Pyllit Orbital, Bashkia e Tiranës dhe Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit, me kontributin e Qendrës Sociale “Të […]

Mos harro ti bësh komplimente një vajze, por mos e tepro

Të gjithë e dinë tashmë: femrat vdesin të marrin komplimente nga meshkujt. Po cili është komplimenti më i mirë që mund të dëgjojë ndonjëherë një femër? Këtu ka një listë me disa komplimente që janë renditur si më të mirët. Sigurisht, ndoshta këto nuk janë më të bukurat që mund të keni dëgjuar ndonjëherë, por […]

Vlera e Jetës!

Një ditë, djali i tha të atit:”Baba! A s’më thua, cila është vlera e vërtetë e jetës?” Në vend të një përgjigjeje verbale, babai i tha:”O bir! Merre këtë gur dhe shko ta shesësh në pazar. Nëse të afrohet ndokush e të pyet për çmimin, mos i fol fare, por tregoji dy gishtat e dorës. […]

Nga Vasil Naçi

Divorcohu nga gjërat që njerëzit kërkojnë nga TY, dhe shiko çfarë kërkon TI nga vetja jote. Nuk ju them të bëni atë që bëj unë, por bëni ato gjëra që ju i premtoni vetes.