Kategoria: Teknologji

Çmontimi i iPhone X zbulon dy bateri në brendësi të telefonit

iFixit thotë se ndarja e baterisë në dy të tilla bëhet më shumë për kursimin e hapësirës sesa rritjen e kapacitetit. Të Premten Apple nxori në shitje zyrtarisht iPhone më të mirë, modelin e 10 vjetorit të një produkti i cili shndërroi jo vetëm një kompani por edhe një industri, iPhone X.   Dhe nuk […]

Një problem madhor besohet të ketë bllokuar qindra miliona dollar në Ethereum

Problemi u adresua më 19 Korrik dhe shumica e komunitetit Ethereum u largua nga teknologjia në favor të alternativave të reja. E sotmja nuk është një ditë e mirë për Ethereum. Një problem sigurie zbuluar në portofolin e monedhës virtual mundet të ketë bllokuar qindra miliona dollar në monedhën kriptografike në muajt e fundit. Parity […]

Google lançon oraret e pritjes për restorantet në Google Maps dhe Search

Kutia tregon disponueshmërinë me etiketat “busy,” “usually busy.” “usually not busy” etj shoqëruar nga orari i pritjes. Google lajmëroi ditën e sotme se do të publikojë një veçori të re në Google Search dhe Maps me të cilën përdoruesit mund të mësojnë kohët e pritjes në restorante. Ajo vjen si opsion ekstra si një veçorie […]