Kolegji Zgjedhor Certifikon Këshillin Bashkiak Delvinë

Kolegji Zgjedhor ka vijuar dhe ditën e sotme punën për certifikimin e këshillave bashkiakë të mandatuara nga zgjedhjet e 30 qershorit. Ditën e sotme ai ka certifikuar 13 bashki. Këshillat që u aprovuan sot janë Fushë-Arrëzi, Mirdita, Vau i Dejës, Mati, Delvina, Roskoveci, Kavaja, Peqini, Dropulli, Pogradeci, Pusteci, Puka dhe Finiqi.

Artikuj të Tjerë