Lana del nga shtrati

Reshjet e dendura të shiut kanë përmbytur shumë zona të Shqipërisë, dhe qeveria ka shpallur gjëndjen e jashtëzakonshme.

Sipas burimeve të 360grade.al në momentet e fundit si pasoje e reshjeve të dëndura të shiut, Lana ka dalë nga shtarti dhe ka përmbytur rrugët në Tiranë.

Artikuj të Tjerë