Lista me 104 emra me lidhje nepotike në Fakultetin e Mjekësisë

Të vendosur për t’i shkuar në fund historisë së nepotizmit në universitetet publike shqiptare, këtë rradhë do të bëjmë publikë të gjitha lidhjet nepotike në Fakultetin e Mjekësisë.

Sepse një gjë është e qartë për të gjithë ne: nepotizmi, sikundër korrupsioni dhe mediokriteti janë tre shtyllat kryesore ku mbështetet dështimi i sistemit tonë universitar.
Arsimi është një plagë e madhe e këtij vendi me pasoja në çdo aspekt të zhvillimit. Dhe si e tillë duhet kuruar sa më thellë. Hapi i parë i kurimit të kësaj plage është ekspozimi i plotë i saj. Ne kemi vendosur të bëjmë ç’ka është e mundur për ne që plaga e arsimit të dalë e plotë në dritën e diellit, me gjithë të këqiat, e çdo lloj forme, që ajo mbart.
Më poshtë lista me 104 emrat e evidentuar me lidhje familjare:

Fakulteti i Mjekësisë

Suela Këllici, zv/Rektore, pedagoge e brendshme Departamenti i Farmacisë, vëllai Arvin Dibra pedagog i brendshëm Departamenti i Kirurgjisë, i shoqi Neritan Këllici pedagog i jashtëm Fakulteti i Shkencave Mjekësore, Departamenti i Lëndëve Paraklinike.

Etmont Çeliku, pedagog i brendshëm, Departameti i Kirurgjisë, e shoqja Silvana Çeliku pedagoge e brendshme në të njëjtin departament, e bija Ejona Çeliku pedagoge e brendëshme Departamenti i Morfologjisë.

Ledjan Malaj, pedagog i brendshëm, Departamenti i Farmacisë, e shoqja Ela Malaj , pedagoge e brendshme në të njëjtin departament.

Albana Fico, pedagoge e brendshme, Departamenti i Lëndëve Biomjekësore dhe Eksperimentale, i ati Agron Fico, pedagog i jashtëm, Departamenti i Lëndë Paraklinike.

Margarita Gjata, pedagoge e bredshme, Departamenti i Sëmundjeve të Brendshme, i shoqi Agron Gjata, pedagog i Brendshëm, Departamenti i Kirurgjisë.

Agron Ylli, pedagog i brendshëm Departamenti i Sëmundjeve të Brendshme, e shoqja Zamira Ylli, pedagoge e brendshme Departamenti i Laboratorëve, e bija Dorina Ylli, pedagoge e brendshme Departamenti i Semiologjisë Imazherike dhe Klinike, djali i xhaxhait Alban Ylli pedagog i brendshëm, Departamenti i Shëndetit Publik.

Ali Refatllari, pedagog i brendshëm, Departamenti i Sëmundjeve të Zemrës dhe Enëve të Gjakut, e shoqja Etleva Refatllari, pedagoge e brendshme Departamenti i Laboratorëve.

Mustafa Xhani, pedagog i brendshëm, Departamenti i Kirurgjisë, i biri Rezart Xhani, pedagog i brendshëm në të njëjtin departament.

Vilson Ruci, pedagog i brendshëm, Departamenti i Kirurgjisë, e shoqja Dorina Ruci, pedagoge Departamenti i Sëmundjeve të Brendëshme.

Edmond Zaimi, pedagog i brendshëm, Departamenti i Kirurgjisë, e shoqja Eliziana Zaimi/Petrela, pedagoge e brendëshme Departamenti i Shëndetit Publik.

Mentor Petrela, pedagog i brendshëm Departamenti i Neuroshkencës, kunata Raida Petrela, pedagoge e brendëshme, Departamenti i Pediatrisë.

Arsen Seferi, pedagog i brendshëm Departamenti i Neuroshkencës, e shoqja Irena Seferi pedagoge e jashtëme në të njejtin departament.

Mehdi Alimehmeti, pedagog i brendshëm, Departamenti i Anatomisë Patalogjike, Mjekësisë Ligjore, i biri Ilir Alimehmeti pedagog i brendshëm, Departamenti i Mjekut të Familjes dhe Sëmundjeve Profesionale, e shoqja Jera Kruja, pedagoge e brendëshme Departamenti i Neuroshkencës.

Vuksan Kola, pedagog i brendshëm, Departamenti i Neuroshkencës, e shoqja Elmira Kola, pedagoge e brendëshme departamenti i Pediatrisë.

Erion Troja, pedagog i brendshëm, Departamenti i Farmacisë, e ëma Rozana Troja pedagoge e jashtme, Departamenti Lëndëve Formuese.

Enver Roshi, pedagog i brendshëm, Departamenti i Shëndetit publik, e bija Dajana Roshi pedagoge e jashtme, Departamenti i Farmacisë.

Loreta Kuneshka, pedagoge e brendshme, Departamenti i Shëndetit Publik, e motra Numila Kuneshka/Maliqari, pedagoge e brendshme Departamenti i Pediatrisë.

Ermal Likaj, pedagog i jashtëm, Departamenti i Morfologjisë, e shoqja Erjola Likaj, pedagoge e jashtme Departamenti i Semiologjisë Klinike dhe Imazherike.

Idriz Balla, pedagog i brendshëm, Departamenti i Sëmundjeve të Zemrës dhe Enëve të Gjakut, e bija Enida Balla pedagoge e jashtme në të njëjtin departament.

Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike

Gentjan Stroni zv/ Dekan, pedagog i brendshëm, Departamenti i Lëndëve Paraklinike, e shoqja Suela Sallavaci pedagoge e jashtme, Departamenti Lëndëve Klinike, Infermieristikës së Përgjithshme, Infermieristikës në Sëmundje të Brendshme, Pediatri, vajza e xhaxhait Rovena Stroni pedagoge e jashtme në të njëjtin departament.

Neritan Boriçi, pedagog i brendshëm, Departamenti i Lëndëve Klinike dhe Infermieristikës së Pergjithshme, Invermierisë në Sëmundje të Brendëshme, Pediatri, e shoqja Edlira Boriçi pedagoge e jashtëme Departamenti i Lëndëve Paraklinike.

Floreta kurti, pedagoge e brendëshme Departamenti i Lëndëve Paraklinike, i shoqi Altin Kuqo pedagog i jashtëm, Departamenti i Lëndëve Klinike, Infermieristikës së Përgjithshme, Infermieristikës në Sëmundje të Brendëshme, Pediatri.

Klerida Shehu, pedagoge e brendëshme, Departamenti i Lëndëve Paraklinike, i shoqi Bernard Shehu pedagog i jashtëm Departamenti Lëndëve Klinike, Infermieristikës së Përgjithshme, Infermieristikës në Sëmundje të Brendëshme, Pediatri.

Armela Maxhelaku, pedagoge e jashtëme Departamenti i Lëndëve Paraklinike, e motra Suela Maxhelaku pedagoge e jashtëme në të njëjtin departament.

Kastriot Dallaku, pedagog i jashtëm, Departamenti Lëndëve Klinike, Infermieristikës së Përgjithshme, Infermieristikës në Sëmundje të Brendëshme, Pediatri e shoqja Irma Dallaku, pedagoge e jashtëme, Departamenti i Diagnostikës, Rehabilitimit Shëndetësor dhe Infermieristikës në Kirurgji, Infermieristikës në Obstetrik Gjinekologji.

Gentjan Zikaj pedagog i jashtëm, Departamenti Lëndëve Klinike, Infermieristikës së Përgjithshme, Infermieristikës në Sëmundje të Brendëshme, Pediatri , e shoqja Lidra Zikaj pedagoge e jashtëme, Departamenti i Diagnostikës, Rehabilitimit Shëndetësor dhe Infermieristikës në Kirurgji, Infermieristikës në Obstetrik Gjinekologji.

Ferid Zavalani, pedagog i jashtëm, Departamenti Lëndëve Klinike, Infermieristikës së Përgjithshme, Infermieristikës në Sëmundje të Brendëshme, Pediatri e bija Sara Zavalani pedagoge e jashtëme në të njëjtin departament.

Enkeleda Sinaj, pedagoge e jashtme Departamenti i Diagnostikës, Rehabilitimit Shëndetësor dhe Infermieristikës në Kirurgji, Infermieristikës në Obstetrik Gjinekologji, vëllai Ermir Sinaj pedagog i jashtëm në të njejtin departament.

Rozana Aleksi, pedagoge e jashtme, Departamenti i Diagnostikës, Rehabilitimit Shëndetësor dhe Infermieristikës në Kirurgji, Infermieristikës në Obstetrik Gjinekologji, vëllai Saimir Seferi pedagog i jashtëm , Departamenti Lëndëve Klinike, Infermieristikës së Përgjithshme, Infermieristikës në Sëmundje të Brendëshme, Pediatri

Florida Dobi, pedagoge e jashtme, Departamenti i Diagnostikës, Rehabilitimit Shëndetësor dhe Infermieristikës në Kirurgji, Infermieristikës në Obstetrik Gjinekologji, i shoqi Drini Dobi pedagog i jashtëm në të njejtin departament.

Kostandin Canaj, pedagog i jashtëm , Departamenti i Diagnostikës, Rehabilitimit Shëndetësor dhe Infermieristikës në Kirurgji, Infermieristikës në Obstetrik Gjinekologji, i ati Ferdinand Canaj, pedagog i jashtëm Departamenti i Lëndëve Paraklinike, gjyshi Profit Canaj pedagog i jashtëm, , Departamenti i Diagnostikës, Rehabilitimit Shëndetësor dhe Infermieristikës në Kirurgji, Infermieristikës në Obstetrik Gjinekologji

Irena Kola pedagoge e brendëshme, Departamenti i Diagnostikës, Rehabilitimit Shëndetësor dhe Infermieristikës në Kirurgji, Infermieristikës në Obstetrik Gjinekologji, e bija Erinda Kola departamenti i Lendëve Paraklinike, i shoqi Sandër Kola pedagog i jashtëm Departamenti i Diagnostikës, Rehabilitimit Shëndetësor dhe Infermieristikës në Kirurgji, Infermieristikës në Obstetrik Gjinekologji.

Fakulteti i Mjekësisë Dentare

Esat Bardhoshi, pedagog i brendshëm, Departamenti i Kirurgjisë Oro-Maxillo-Faciale dhe Paraklinike e shoqja Merita Barshoshi pedagoge e brendëshme në të njëjtin departament.

Agron Meto pedagog i jashtëm Departamenti i Terapisë Stomatologjike, e bija Aida Meto pedagoge e jashtëme në të njejtin departament.

Fejzi Keraj, pedagog i brendshëm, Departamenti i Ortopedisë Stomatologjike, i biri Kreshnik Keraj pedagog i brendshëm në të njëjtin departament.

Të tjerë

Celjana Toti pedagoge e brendshme Fakulteti i Mjekësisë Dentare, Departamenti i Ortopedisë Stomatologjike, i shoqi Florian Toti Fakulteti i Mjekësisë, Departamenti i Sëmundjeve të Brendëshme.

Argjend Tafaj, pedagog i brendshëmFakulteti i Mjekësisë, Departamenti i Sëmundjeve të Brendëshme , i biri Irgen Tafaj pedagog i jashtëm, Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike, Departamenti i Lendëve Klinike, Infermieristikës së Përgjithshme, Infermieristikes në Sëmundje të Brendshme, Pediatri, nusja e djalit Elvis Dervishi, pedagoge e jashtme, Fakulteti i Mjekësisë Departamenti i Neuroshkencës.

Petrit Bara, pedagog i brendshëm, Fakulteti i Mjekësisë Departamenti i Sëmundjeve të Zemrës dhe Enëve të Gjakut, e shoqja Merita Bara, pedagoge e jashtëme, Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike, Departamenti i Lëndëve Paraklinike, e bija Silvana Bara, pedagoge e brendëshme, Fakulteti i Mjekësisë Dentare, Departamenti i Kirurgjisë Oro-Maxillo-Faciale dhe Paraklinike.

Ndok Marku, pedagog i brendshëm Fakulteti i Mjekësisë, Departamenti i Laboratorëve, i biri Ervin Marku pedagog i brendshshëm, Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike, Departamenti i Lëndëve Paraklinike.

Dariel Thereska, pedagog i brendshëm, Fakulteti i Mjekësisë, Departamenti i Kirurgjisë, e shoqja Ina Thereska, pedagoge e jashtme, Fakulteti i I Mjekësisë Dentare, Departamenti i Terapisë Stomatologjike.

Gjergj Belba, pedagog i brendshëm, Fakulteti i Mjekësisë, Departamenti i Kirurgjisë, e shoqja Monika Belba, pedagoge e jashtëme, Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike, Departamenti i Lendëve Klinike, Infermieristikës së Përgjithshme, Infermieristikes në Sëmundje të Brendshme, Pediatri

Artid Duni, pedagog i brendshëm, Fakulteti i Mjekësisë, Departamenti i kirurgjisë, e shoqja Albana Duni, pedagoge e brendshme, Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike, Departamenti i Lendëve Klinike, Infermieristikës së Përgjithshme, Infermieristikes në Sëmundje të Brendëshme, Pediatri.

Ali Tonuzi, pedagog i brendshëm, Fakulteti i Mjekësisë, Departamenti i Orl- Okulistikës, e shoqja Orieta Tonuzi pedagoge e jashtme, Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike, Departamenti i Lendëve Klinike, Infermieristikës së Përgjithshme, Infermieristikes në Sëmundje të Brendshme, Pediatri.

Alert Xhaja, pedagog i brendshëm Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike, Departamenti i Lëndëve Paraklinike, e shoqja Orsjola Xhaja pedagoge e jashtme, Fakulteti i Mjekësisë Dentare, Departamenti i Terapisë Stomatologjike.

Herion Muja, pedagog i jashtëm, Fakulteti i Mjekësisë, Departamenti i Shëndetit Publik, e motra Arlinda Muja pedagoge e jashtëme Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike, Departamenti i Lëndëve Paraklinike.

Arben Zenelaj, pedagog i jashtëm, Fakulteti i Mjekësisë, Departamenti i Kirurgjisë, e shoqja Valbaona Zenelaj, pedagoge e jashtme, Departamenti i Lëndëve Klinike, Infermieristikës së përgjithshme, Infermieristikës në Sëmundje të Brendëshme, Pediatri.

Zana Gaçe, pedagoge e jashtëme, Fakulteti i Mjekësisë, Departamenti Lëndë Formuese, i biri Eno Gaçe, pedagog i jashtëm, Fakulteti i Mjekësisë Dentare, Departamenti i Terapisë Stomatologjike.

Artikuj të Tjerë