“Nëntori” i Arilenës mahnit jurinë e “The Voice”

Këngëtarja shqiptare, Arilena Ara ka performuar në finalen e madhe e kompeticionit, The Voice of Romania.

Kënga “Nentori” ka korrur mjaft sukses në Europën Lindore me “Nëntori”.

Veshur me të bardha, e shoqëruar nga balerinë në sfond dhe duke kënduar në shqip, Arilena na dha të njejtën energji që patëm gjatë festivalit “Kënga Magjike”.

Nuk jemi të vetmi që jemi impresionuar nga Arilena dhe performanca e saj, por edhe antarët e jurisë duket se nuk kanë pasur asgjë tjetër veçse për t’i dhënë duartrokitjë në këmbë këngëtares shqiptare.

I ftuar në finalen e mbrëmshme, ishte edhe këngëtari i njohur italian, Alessandro Safina, i cili këndoi me një prej finalistëve.

Ne tashmë presim vetëm dhuratën e Arilenës për ne, të cilat nuk janë pak, por 5 këngë për Krishtlindje dhe festa.

Artikuj të Tjerë