Nga Vasil Naçi

Divorcohu nga gjërat që njerëzit kërkojnë nga TY, dhe shiko çfarë kërkon TI nga vetja jote. Nuk ju them të bëni atë që bëj unë, por bëni ato gjëra që ju i premtoni vetes.

Artikuj të Tjerë