Një bar në New York i dedikuar për Oscar Wild-in

I dedikuar për figurën letrare që i sfidoi normat kulturore të cilat e kufizonin seksualitetin, dhe na ofroi disa nga veprat më të mira triller, Bar-i Oscar Wilde-it është lokal me stil viktorian, i cili i mirëpret mysfirët më një dekor që sigurisht se e magjeps audiencën e sotme moderne.

Nga oxhaku francez e deri tek orët antike, të cilat janë të rregulluara të gjitha në kohën e njejt, kohën në të cilën kishte vdekur Oscar Wilde. Ky lokal mund t’i bëjë dashamirët e letërsisë të ndihen sikur kanë hyrë brenda novelave të Wilde.

Ky Bar thuhet se i shërben mbi 200 pije alkoolike, rreth 32 birra dhe kokteje me firmë si ajo me emrin e novelës së Wilde-it ” 50 Shades of Dorian Gray”.

Artikuj të Tjerë