Nusja e Enver Hoxhës trondit themelet: E helmuan me dijeninë e Nexhmies

Pas transmetimit në ‘ABC News’ të një dokumentari për informacionet që CIA kishte për diktatorin shqiptar Enver Hoxha, nusja e tij ka kundërshti të forta.

Liliana Hoxha ka mohuar në mënyrë kategorike vdekjen e vjehrrit të saj për shkaqe natyrale.

Ajo ka shtuar se supozimi i vdekjes së tij natyrale i ka interesuar çdo anti shqiptari dhe vetë Nexhmie Hoxhës.

Liliana ka shtuar dyshimet duke theksuar dhe zhdukjen e papritur të mjekut të Enverit menjëherë pas vdekjes së diktatorit

Artikuj të Tjerë