Përse Kate Middleton nuk mund të jetë shoqëruesja e Meghan kur ajo të martohet?

Në maj të vitit 2018, Princi Harry dhe Meghan Markle do të kurozojnë historinë e tyre të dashurisë në martesë. Fejesa e çiftin akoma po bën jehonë në mediat ndërkombëtare por jo vetëm.

Imagjinoni kur dyshja të martohet, sa lajme e lajme do bëhen për çiftin. Por gjithsesi, pa ardhur ende data e dasmës, ne mendojmë se kush mund të jetë shoqëruesja e nuses atë ditë?

Shumica prej nesh mund të mendojnë me të drejtë se Kate do të shoqërojë Meghan atë ditë. Na vjen keq t’ju themi se Kate nuk do të jetë shoqëruesja e saj, dhe kjo për disa arsye.

Kate Middleton, nuk mund të jetë shoqëruese e asnjë nuseje. Ajo madje shoqeruese e nuses, as kur u matuar motra e saj Pippa.

Kjo sepse, kur bashkëshorti i saj William të zërë vendin e të atit dhe të bëhet mbret, bashkëshortja e tij nuk mund të ketë qenë shoqëruese në një dasmë, qoftë kjo edhe martesë brenda familjes mbretërore.

Artikuj të Tjerë