Plus njofton abonentët: Nga 1 janari nuk do të ofroj më shërbimin e telefonisë së levizsshme

Kompania e telefonisë celulare PLUS njofton abonentët e sajë që të kryejn bartjen e numurit në një prej kompanive që  vazhdojnë operimin në treg!

I nderuar pajtimtar i PLUS! Ju njoftojmë se PLUS nuk do të ofrojë më shërbime në fushën e telefonisë së lëvizshme në datën 01.01.2018. Për këtë arsye ju këshillojmë të kaloni tek operatorët e tjerë celularë përpara kësaj date. Ju falenderojmë që na keni zgjedhur dhe mbështetur si operatorin tuaj të preferuar gjatë gjithë rrugëtimit tonë.

Artikuj të Tjerë