Qeveria mblidhet në Shkodër, shpall Thethin, qendër historike

Qeveria zhvilloi mbledhjen e radhës ne qytetin e Shkodrës. Nga muzeu kombëtar i fotografisë Marubi kryeministri Rama  deklaroi se u miratua shpallja e Thethit si qendër historike. Ne këtë kontekst Qeveria do te ndërmarrë një sere investimesh për te përmirësuar infrastrukturën.

Me herët shefi i Qeverise inspektoi punimet për rikonstruksionin e aksit rrugor Shkodër-Velipoje. Rama shoqërohej edhe nga kryetarja demokrate e bashkisë Voltana Ademi me te cilën nuk i kurseu batutat.

Ne mbrëmje kryeministri Edi Rama u takua me studente te ekselencës me te cilët bashkëbisedoi edhe ne kuadër te ditës se rinise.

Gjate ditës se shtune Qeveria do te prezantoje projektin për Shkodrën turistike si dhe planin për nxitjen e investimeve ne zonën e alpeve me qellim zhvillimin e turizmit.

Artikuj të Tjerë