Qytetari i komenton Ramës, mbaj premtimt dhe ne do të bëjmë skulpturë pranë “Ismail Qemalit”

Qytetari i komenton Kryeministrit: Zoti Rama ne Vlonjatët jemi pak të vështirë po e mbajte fjalën për këto që thua do të bëjmë skulpturë në krah të “Ismail Qemalit”.

Artikuj të Tjerë