Rita Ora, del si konkurrente në “The Voice of Germany”

Ata e kanë shpinën e kthyer dhe nuk e dinë se kush është konkurrenti apo konkurrentja, që do këndojë.

Por anëtarët e jurisë në ‘The Voice of Germany’ janë mahnitur, kur kanë dëgjuar një vajzë teksa këndonte këngën ‘Your Song’ të Rita Orës.

Në fakt, ka qenë vet këngëtarja që doli si konkurrente dhe zëri i saj u pëlqye shumë nga gjithë anëtarët që shtypën butonat, edhe pse nuk kishin ide që prapa nuk qëndronte një konkurrente por ishte vetë Rita.

E padyshim shumë rrëqethës ishte reagimi i tyre, kur e panë se para syve ishte këngëtarja shqiptare, super ylli i muzikës botërore, e cila shkëlqente plot bukuri e veshur me të kuqe.

Artikuj të Tjerë