RITA ORA JEP NJË DEKLARATË SHOKUESE : KA VITE QË KAM NGRIRË..

Ajo vetë rrjedh nga një familje e madhe dhe dëshira për të patuur një të tillë edhe vetë nuk i ka munguar.

Rita Ora thotë se ka menduar për bërë fëmijë që në moshën 20-vjeçare, por kur është duke shkuar 27-të, ende nuk e ka një të tillë.

Arsyet jannë disa, por kryesore Rita thotë se është karriera dhe angazhimi profesional që ka. E megjithatë, për të shmangur çdo të papritur, Rita rrëfeuu për herë të parë se ka ngrirë vezët.

“Më këshilloi doktori pak pasi kisha mbushur 20-vjeç. Nuk e kam thënë asnjëherë këtë dhe shumë mund të mendojnë se përse e kam bërë, pasi jam shumë e re, por doktori më këshilloi që të tregohesha e kujdesshme dhe përse të mos i ngrija”, deklaroi ajo për emisionin Sunrise.

Artikuj të Tjerë