Sara super sexy në rrugët e Parisit: Shihni si e komenton Lori

Duhet thënë që edhe pse tashmë nënë, Sara kujdeset shumë për trupin e saj i cili është kthyer në formë perfekte. Nga ana tjetër ajo nuk ngurron të veshë edhe trendet e fundit të modës. Kështu Sara duket shumë tërheqëse dhe me shumë stil në kryeqytetin e modës, ndërsa ka veshur një palë çizme shumë të gjata ngjyrë gri metalike kombinuar me një fund të shkurtër.
Dhe si gjithmonë në foto nuk mund të mungonte komenti i Lorit e cila kësaj radhe ka zgjedhur gjuhën spanjolle për të komplimentuar të motrën:

Artikuj të Tjerë