Sfida e “rëndë” për trurin, sa numra dalloni në foto? Përgjigja është larg shikimit tuaj

Ne e dimë që i doni iluzionet optike dhe sfidat e mprehjes vizuale, prandaj sot ju sjellim një të re, e cila po çmend trurin në rrjetet sociale.

Vizatimi u bë dhe u publikua nga një përdorues i Facebook, dhe në një kohë të shkurtër ai u bë tejet viral. Ne mund të shohim disa shifra në foto, por pyetja është: konkretisht sa numra arrini në të vërtetë të shihni?

Objektivi është për të gjetur më shumë së 4 numra, por nëse arrini të gjeni më shumë, atëherë i keni gjetur të gjithë sepse janë plot 10 numra të fshehur në këtë vizatim.

Pasi të shihni foton e zgjidhjes do marrë kuptim edhe sfida, por më duhet ta pranoj se vetë pashë vetëm katër fillimisht… Po ju?

Artikuj të Tjerë