Shpallet nga Vlora LOGOJA zyrtare e vitit të Skënderbeut

Është shpallur sot nga qyteti i Vlorës me rastin e kremtimit të Pavarëisë logo zyrtare e vitit të Skënderbeut.

Kjo logo ishte njoftuar dhe më parë nga kryeministri Rama që do të shpallej në Vlorë me rastin e festimit të 105-vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë.

Viti 2017 është cilësuar dhe si Viti i Skënderbeut dhe logo do ta përfaqësojë zyrtarisht këtë vit.

 

Artikuj të Tjerë