Shpend Ahmeti rikonfirmohet si kryetar i Komunës së Prishtinës

Shpend Ahmeti i Lëvizjes Vetëvendosje, është rikonfirmuar në krye të Komunës së Prishtinës për një tjetër mandat katërvjeçar.

Fitorja e Shpend Ahmetit në garën për kryetar të Prishtinës vjen pas numërimit të votave me kusht, votave të personave me nevoja të veçanta dhe atyre me postë.

Artikuj të Tjerë