Si të largoni energjinë negative nga shtëpia

Mënyra se si ndiheni, jetoni dhe veproni shkaktojnë një lirimin të energjisë në shtëpi. Ju ndërveproni me këtë energji, jetoni në të dhe kjo ndikon në të menduarit dhe emocione dhe në shëndetin fizik.

Ndërtimi i energjisë negative në një shtëpi mund të shkaktojë ose të intensifikojë probleme në marrëdhënie, pagjumësi, probleme kronike shëndetësore, depresion, ankth, ose një cikël të përsëritur të çështjeve financiare apo profesionale.

Pjesa më e madhe e shtëpive nuk pastrohen nga energjia negative.

Shumica e njerëzve e vlerësojnë që jetojnë në një mjedis të pastër fizikisht dhe sigurohen që e bëjnë këtë. Në shumë raste, pastrimi i shtëpisë tuaj nga energjia negative përmirëson ndjeshëm cilësinë e jetës duke siguruar që jeni duke jetuar në një mjedis harmonik të energjisë që mbështet mirëqenien tuaj.

Por si të largoni energjinë negative nga shtëpia?

Minimizoni konfliktet, maksimizoni dashurinë

Konfliktet e zgjatura në marrëdhënie mund të kenë një efekt të madh në energjinë e një shtëpi. Kuptoni se problemet në marrëdhënie janë në lojë. Përpiquni për të minimizuar konfliktet e vjetra dhe të zgjidhni argumentet në shtëpi me shpejtësi. Qesh shpesh. Shiko për mundësitë për të kaluar kohë me gjithë familjen së bashku në shtëpinë tuaj në një mënyrë pozitive dhe të dashur.

Minimizoni përdorimin e pajisjeve elektrike

Si televizori, kompjuteri, tabletët, telefonat dhe pajisjet e lojrave qojnë një dridhje negative në shtëpinë tonë. Nëse jeni të rrethuar vazhdimisht nga pajisjet elektronike, konsideroni mënyrat për të kontrolluar sasinë e kohës që kaloni në to. Limitoni përdorimin e kompjuterit gjatë natës, sidomos në një dhomë të errët, zëvendësoni kanalet e lajmeve televizive me muzikë të këndshme. Është e rëndësishme, megjithatë, jo të bëheni shumë fanatik për këto çështje, si fanatizmi mund të rrisë nivelin e frikës, duke ju bërë më negative dhe irriton njerëzit rreth jush.

Ndizni qirinj

Vendosni qirinj të ndezura në dhomat kryesore të shtëpisë. Ata do të krijojnë një ambient më relaksues dhe do të duket sikur thithin të gjithë negativitetin tuaj.

Artikuj të Tjerë