Sot dënohet Ratko Mlladiç

Gjykata e Hagës sot pritet të japë dënimin e fundit dhe të mbyllë një epokë të hetimit të krimeve të luftrave në ish Jugosllavi.

Se sa ia arriti dhe a i dënoi të gjithë përgjegjësit e krimeve ky tribunal, kjo mbetet për t’u vlerësuar.

Por i fundmi mes krimineleve që dëgjon verdiktin, sot është kasapi i Bosnjes, ish gjenerali serb Ratko Mlladic.

Artikuj të Tjerë