Tag: skele

Pseudo “Kryetari” i Bashkisë Inekzistente të qytetit të Vlorës

Pushteti të merr mendjen, të verbon, të tregon vërtet se cili je. Pushteti është ai mekanizëm, që të bën të kuptosh se cilat janë përkushtimet dhe ambiciet që ke ndaj një detyre të caktuar. Mirëpo duke e patur këtë pushtet, mund të ketë dy anë medaljesh… Jemi në qytetin bregdetar të Vlorës, ku dje, më 11 Maj […]

Dalin detaje teknike nga rikonstruksioni i bulevardit Vlorë-Skelë (Foto)

Më 28 Shkurt 2018 ka nisur rikonstruksioni i Bulevardit “Ismail Qemali” në qytetin e Vlorës, nga Vlora në Skelë. Banorët e zonës shprehen pozitiv mbi ndërhyrjet dhe ndryshimet e fundit në qytet por theksojnë se rritmet e punimeve nuk janë të kënaqshme dhe kanë krijuar probleme të shumta për bizneset që operojnë përgjatë këtij bulevardi. […]