Tag: vlore

Vlorë, shërbimi urban skandaloz, pa stacione të mirëfillta autobusësh

A ju ka rastisur të udhëtoni me shërbimin urban të Vlorës? Me fillimin e sezonit të nxehtë të verës udhëtimi me autobus përveç amortizimit të mjeteve, ka edhe një problem shumë të madh, kohën. Autobusët ecin me “shpejtësi funerali” thonë qytetarët, të cilët ankohen edhe për mosrespektim të orareve. Jashtë kamerave, drejtuesit e urbanëve thonë […]

Dalin detaje teknike nga rikonstruksioni i bulevardit Vlorë-Skelë (Foto)

Më 28 Shkurt 2018 ka nisur rikonstruksioni i Bulevardit “Ismail Qemali” në qytetin e Vlorës, nga Vlora në Skelë. Banorët e zonës shprehen pozitiv mbi ndërhyrjet dhe ndryshimet e fundit në qytet por theksojnë se rritmet e punimeve nuk janë të kënaqshme dhe kanë krijuar probleme të shumta për bizneset që operojnë përgjatë këtij bulevardi. […]

Nis rikonceptimi i terminalit të vjetër të portit të Vlorës (Foto)

Terminali i vjeter i pasagjereve ne Portin Detar te Vlores ka nisur ti nenshtrohet nje rikonceptimi. Si pjese e projektit madhore qe eshte duke u zhvilluar per terminalin e ri, i ka ardhur tashme kohe terminalit ekzistues qe ti nenshtrohet rikonceptimit, me qellim qe sipas edhe projektit final, ai te mund te lidhet me terminalin […]