Uthulla, soda, çorapet dhe produkte të tjera që mund të shpëtojnë jetën tuaj

E dini se për kë po flasim? Lexoni më poshtë:
Getat ju mbrojnë nga pickimet e insekteve.
Qeset e mbeturinave mund të përdoren edhe si veshje kundër shiut.
Soda e bukës mund të fikë zjarrin dhe mund ta përdorni si dezinfektues.
Uthulla heq aromën e keqe dhe ju qetëson dhembjet e djegieve.
Vendosni në një çorape disa shkopinj të thatë për të ndihmuar një njeri që po mbytet. Në kushte ekstreme mund të filtroni ujin me tampon.
Mund të ndizni zjarrin me patatina, pasi ato merrin flakë dhe më pas mund t’i shtoni benzinë.
Çamçakëzi ndihmon në heqjen e urisë.

Artikuj të Tjerë