Vaji i kanabisit në Britani po përdoret kundër dhimbjeve të shpinës!

Numri i përdoruesve të vajit të kanabisit në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar është dyfishuar për periudhën e një viti, duke zbuluar shifra të reja.

Të dhënat tregojnë se tani ka 250,000 përdorues në të gjitha shtetet e Anglisë – nga 125,000 të regjistruara këtë herë që nga viti i kaluar, transmeton Klan Kosova.

Shoqata e tregtisë së kanabisit në Mbretërinë e Bashkuar gjithashtu thekson se ekzistojnë rreth 1,000 përdorues të rinj çdo muaj.

Mike Harlington, president i CTA UK, zbuloi rreth 65 për qind e tyre ishin gra që kërkonin lehtësim për dhimbjen e tyre të shpinës, ankthin dhe epilepsinë.

Artikuj të Tjerë