Vlorë – Merr fund makthi i përmbytjeve

Pas shirave të dendur dhe të rrëmbyeshëm me erëra që kapnin shpejtësinë deri në 60km/orë gjithçka paraqitet e qetë në qytetin e Vlorës.

Tashmë duket se ka marrë fund situata e përmbytjeve të rrugëve të qytetit dhe gjithçka falë ndërhyrjes se institucioneve përkatëse në pastrimin dhe rehabilitimin e kanaleve kullues të qytetit.

Drejtoria e ujësjellës kanalizime Vlorë shprehet se është në gadishmëri të plotë për çdo rast emergjence të shkaktuar nga moti i keq.

Artikuj të Tjerë