Zhgënjehet deputeti i PD: Politika qenka mashtrim për të gënjyer veten

Agron Shehaj u zgjodh deputet i PD në zgjedhjet e 25 qershorit, ndërsa i kanë mjaftuar vetëm tre muajt e parë në parlament për të zbuluar, sikur tha ai se “politika është mashtrim”.
I ftuar në emisionin ‘Repolitix’ të Denis Mingës në Report Tv gjatë debatit me deputeten e PS, Ekonomi për koncesionet, Shehaj tha se është mashtrim për ta shmangur nga borxhi publik.
“Politika na qenka e gjitha çështje mashtrimesh të vogla, sa për të gënjyer veten dhe opinionin publikut. Unë në përgjithësi nuk e dija si ishte, por shikoja rezultatet, nëse rezultatet janë të dobëta do të thotë se problemi është diku, por se ku ishte nuk e dija” deklaroi ai.

Artikuj të Tjerë